Tankar efter flytten

Nu var det drygt tre månader sedan jag flyttade.

Det var alltså 1/8 som var inflyttnings-datumet men flyttade in 31/7 eftersom det gick att lösa så. Vilket jag är tacksam över. Tre månader har bara rusat iväg och det känns som att jag nyss flyttade in i nya lägenheten. Det är inte bara en ny lägenhet utan jag flyttade från lilla Askersund till Örebro. Anledningen till mitt beslut hittar ni i mina tidigare inlägg som den här  —> ” Därför ska jag flytta “.

 

 

Varför har tiden gått så fort?

Jo för först hade jag semester under flytten och har pysslat en hel del med lägenheten. När jag började att jobba igen efter semestern kändes allt fortfarande overkligt. Någonstans mellan september och oktober var jag tre veckors sjukskriven med en rejäl förkylning och en bruten tå. Förra veckan hade jag semester igen eftersom barnen hade höstlov. Nu under veckan har jag faktiskt äntligen börjat landa i mitt nya liv. Har börjat fatta att nu lever jag i Örebro och känner mig verkligen hemma här. Innan pendlade jag fem mil tur och retur varje dag men nu har jag bara 20 minuters gångavstånd till jobbet. Vilket som gör att jag slipper passa busstider och det gjorde mig stressad. Den stressen slipper jag nu och det märks på mitt inre mående. Nu menar jag inte att mitt mående är helt på topp men det går åt rätt håll.

Det här med att blogga har även fått nya rutiner.

När jag pendlade bloggade jag mycket under bussresan men nu gör jag det under kvällarna. Brukar alltid tidsinställa mina blogginlägg eftersom jag vill publicera dom tidigt på morgonen. Men när jag är ledig eller har semester brukar jag oftast publicera inläggen direkt. Har alltså inga problem med att fylla ut den extra tiden som jag får nu när jag inte pendlar längre.

Det var bara några tankar som jag har just nu och återkommer med mer information om allt som händer och sker i ett annat inlägg.

 

//PUSS

25 comments / Add your comment below

 1. Som tid nämnts, kul m din flytt och hemtrevligt har du ju fått också, 👌.. Här kan jag erkänna att jag efter dryga året som nyinflyttad ännu ej ordnat m all möblemang och så, saknar en viss del men inget som jag faktiskt absolut behöver men det kommer, 😁.. Att tiden går fort beror på många saker som du beskriver, för mig försvann 3 mån av ej planerad anledn och det var en väldigt svår tid för mig men hemmavid försöker jag pyssla och göra fint samtidigt som jag försöker tänka ekonomiskt och m ett miljötänk. Sedan arb man ju och då går tiden också fort, gäller att vara i stunden och i nuet vilket ibland inte är det lättaste.. Snart är det jul igen och den lär också vara förbi snarare än kvickt till skillnad fr förra..

  Önskar dig en forts fin dag och trevlig helg, kramiz..

 2. Så gör jag med som du gör gällande bloggandet, nu när jag gjorde APL i 5v så var alla inlägg tidsinställda sedan tidigare, sedan hann jag med ibland att blogga på kvällen =D
  Härligt att du trivs bra i lgh och jag förstår varför du flyttaded så det skulle bli bättre för er alla, Örebro är en fin stad =D

 3. Helt glömt att säja.
  Grattis till din nya, Längenhet.
  Skulle vara jättekul att ses.
  När det går i framtiden.
  Vi bor inte långt från varandra.
  Jag bor i Köping.

 4. kom knappt in till dej nu igen är väl som min står osäker webplats
  fattar inte varför det ska va såhär vet inte hur man ändrar till säker

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan