Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Som ett litet barn

Herregud vad jag har sovit!

Igår var jag så himla trött efter arbetsveckan och bestämde mig för att ha en filmkväll. Men redan vid halv åtta på kvällen kände jag mig helt död. Då bestämde jag mig då för att göra mig iordning för natten.

 

 

Planerna var egentligen inte att jag skulle somna direkt men det gjorde jag minsann. Gissar på att jag somnade mellan halv nio och nio. Har vaknat till några gånger under hela natten men sedan somnat om. Idag gick jag upp vid halv elva. Alltså jag har sovit i nästan 14 timmar! Haha känner mig som ett litet barn. 

 

 

Idag känner jag mig som en helt ny människa och har inte riktigt bestämt mig för vad jag ska göra. Trots att jag är piggare orkar jag inte bjuda hem någon till kvällen. Har några kompisar som ännu inte har varit i min nya lägenhet. Känner mest psykiskt att jag inte orkar vara social utan vill bara vara i mig själv. 

 

 

Nästa vecka kommer att bli väldigt intensiv och därför väljer jag att ha egen tid. Nu ska jag göra mig redo för dagen och får se om det blir en promenad eller pyssel i hemmet. Kanske både och?

Önskar er alla en fortsatt härlig helg och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

14 comments / Add your comment below

  1. samma med mej fast i förrgår natt sov tolv timmar alltså man tror ju inte det är sant me denna nattugglan
    ta du en lugn helg sånt behövs o bygga upp ny energi
    ha en härlig söndag kram

  2. Skönt att få sova lite längre om kroppen behöver det! Ibland vill jag bara lägga mig vid 20-tiden, men kommer på att jag har en hund som måste ut tidigast vid 22-23… sååå jag måste försöka hålla mig vaken, haha.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan