Min helg i bilder

Måndag morgon och det inväntas en ny arbetsvecka.

Herregud vad jag har sovit hela helgen men det behövde min kropp. Har annars bara tagit det lugnt under helgen och inte gjort något speciellt. Har städat, ändrat om några detaljer i hemmet, tvättat, bytt sängkläder, fotograferat och promenerat. Nu ska ni få se några bilder som togs under helgen.

 

 

 

En ny stickad klänning och en skinnjacka i oversize från Nelly. Var osäker på om jag skulle behålla jackan och därför satt det kvar papper på dragkedjorna. Men valde tillslut att behålla jackan. 

 

 

Den här utsikten har jag haft framför mig hela kvällarna och har kollat på Paradise Hotell säsong 6. 

 

 

I lördags tog jag en timmes långpromenad. Det blev min första power walk efter skadan av min fot och det gick jättebra. Upptäckte en grillplats i skogen som jag inte har sett tidigare. Ser riktigt mysigt ut och det skulle vara roligt att grilla där med barnen någon gång. 

 

 

Lördagens mellanmål blev sesam och havssalt med avokado och tomater. Mums vad gott!

 

 

Har bläddrat lite i senaste numret av Sköna hem.

 

 

 

Plockade hem några färgglada löv från marken. Funderar på att fotografera en härlig höstbild men har inte bestämt mig för hur det ska se ut. Har varken chokladpulver eller marshmallows hemma men får fixa hem det till nästa helg.

Önskar er alla en härlig start på denna nya vecka och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

9 comments / Add your comment below

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan