Personlig, Vardag

Solen lyser mot Svampen

I måndags morse när jag var påväg mot jobbet lös Svampen upp så otroligt vackert. Solen gjorde så att det såg ut som att den lös upp i en röd orange färg. Jag var inte ensam om att fotografera den då jag såg andra göra exakt samma sak. 

 

 

Apropå att upptäcka saker tidigt på morgonen. Jag skrev tidigare i somras om en liten kanin som skuttade runt utanför ett dagis. Hade inte sett kaninen sedan dess och trodde att någon hade plockat upp den. Men igår morse såg jag kaninen skutta runt på en gräsmatta andra sidan vägen. Där finns det en stor buske som jag tror att kaninen gömmer sig i. Kaninen såg ut att må bra men är lite orolig över hur vintern blir. 

 

 

Oj vad denna vecka har rusat iväg och nu är det redan fredag kväll. Befinner mig just nu hos en god vän som bor på landet. Imorgon åker jag hem och då blir det storkok till många lunchlådor.

Önskar er alla en mysig fredag kväll och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS