Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Solen lyser mot Svampen

I måndags morse när jag var påväg mot jobbet lös Svampen upp så otroligt vackert. Solen gjorde så att det såg ut som att den lös upp i en röd orange färg. Jag var inte ensam om att fotografera den då jag såg andra göra exakt samma sak. 

 

 

Apropå att upptäcka saker tidigt på morgonen. Jag skrev tidigare i somras om en liten kanin som skuttade runt utanför ett dagis. Hade inte sett kaninen sedan dess och trodde att någon hade plockat upp den. Men igår morse såg jag kaninen skutta runt på en gräsmatta andra sidan vägen. Där finns det en stor buske som jag tror att kaninen gömmer sig i. Kaninen såg ut att må bra men är lite orolig över hur vintern blir. 

 

 

Oj vad denna vecka har rusat iväg och nu är det redan fredag kväll. Befinner mig just nu hos en god vän som bor på landet. Imorgon åker jag hem och då blir det storkok till många lunchlådor.

Önskar er alla en mysig fredag kväll och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

8 comments / Add your comment below

  1. Vad fin svampen var. Härlig färg 🙂
    Kaninen kanske har rymt eller så har någon bara tröttnat på den.
    Har ni något djurskydd typ katthem där du bor som kanske kan fånga in den?
    Ha det fint kram <3

  2. Men så fint ser ut som ngn rymdfarkost nästan haha, Kaninen klarar sig säkert, vi har en räv som smyger omkring här hos oss tyvärr verkar den inte så blyg sv sig utan går gärna in på våran tomt fast vi har hund, kram

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan