Inredning, Personlig, Vardag

När småbarnsåren är förbi

Helgen gick fort och nu är det redan måndag.

Ja redan måndag kväll och veckans första arbetsdag är avklarad. Veckans första inlägg får bestå av några bilder på detaljer från mitt hem. Som finns i mitt vardagsrum och det är två bordslampor och två vaser tillsammans med andra detaljer.

 

 

Skrikande barn

När jag kom hem från jobbet så öppnade jag min balkongdörr för att släppa in lite luft. Då hörde jag ett skrikande/gråtande barn. Antog att barnet var övertrött efter en hel dag på förskolan och mamman bar barnet medan storebrodern gick snällt bredvid. Tio minuter senare hörde jag ett nytt barnskrik. Från samma håll kom en annan mamma med två barn i en barnvagn. Ena ungen skrek lika mycket som föregående och antar att det var en till som var övertrött.

Livet som tonårsmamma

Det är inget som jag lägger några åsikter om för sånt händer alla småbarnsfamiljer. Men kom att tänka på att den tiden är förbi för min del eftersom mina barn är tonåringar. Tänk att jag redan är en tonårsmamma och det känns helt sjukt. Vart tar tiden vägen? Visst är det skönt när barnen blir självständiga men saknar att få pussa dom. Därför ska man ta tillvara på småbarnslivet och det gjorde jag verkligen. Men trots det så saknar jag att gosa med mina barn. Jag borde kanske skaffa mig ett husdjur men måste fundera på det ett tag till. 

 

//PUSS