Inredning, Personlig, Psykisk ohälsa

Ögonblick för stunden är viktigt

Jag tycker att det blir så vackert när inredningsdetaljer skapar skuggor på väggarna. Nu kanske jag låter lite flummig men det är något som jag ofta lägger märke till. Jag kan exempel vara påväg att släcka ner och får syn på något som är vackert för stunden. Då vill jag bara plocka fram kameran och fotografera ögonblicket.

Något som jag gjorde imorse innan jag gick till jobbet. 

 

 

I hallen har jag en taklampa som lyser väldigt starkt. Det gjorde att denna palm skapade en vacker skugga mot väggen.

På kvällarna när det blir mörkt ute så tänder jag upp flera mysbelysningar i vardagsrummet. Även dessa ger vackra skuggor från andra detaljer som jag ännu inte har fotograferat. Något som jag ska göra och det kanske sker väldigt snart.

 

 

Det är ändå just dessa ögonblick som man möter för stunden som man verkligen ska fotografera. Även i andra miljöer som ute i naturen eller andra tillfällen.

Har faktiskt missat många ögonblick när jag har varit på språng. Då ångrar jag mig efteråt eftersom tiden inte räckte till. Men att stanna till i knappt en minut hinner man alltid med och det ska jag skärpa mig med. Något som jag gjorde imorse i samband med dessa två bilder från hallen.

 

//PUSS