Vardag

Gnisslande ljud som utvecklades till skrikande ljud

 Förra veckan kände jag mig mycket piggare.

Skrev då ett blogginlägg om vad jag tror det beror på men den här veckan har det varit helt tvärtom. Så fort jag sätter mig ned vill min kropp sova och därför är jag igång hela tiden på jobbet. Även när jag inte behöver det.

 

Är annars väldigt irriterad på en sak!

Är sjukt irriterad på min trappmaskin som har börjat att skrika. Allt började med att den fick ett gnisslande ljud som utvecklades till värre ljud. Har verkligen provat med allt som silikonspray, olja, har tvättat den och något annat medel som jag blev rekommenderad. Men ingenting hjälper och nu låter gnisslet mer som skrik. Ljudet är så högt att jag snart får tinnitus. Skojar inte och det är så tråkigt att jag inte kan träna med den på grund av ljudet. Brukar i vanliga fall trampa på den framför tv:n men nu hör jag inget annat än skriket. Om det är någon annan som kan rekommendera något mot ljudet så vore det ett mirakel.

 

Här är en bild på den skrikande maskinen som förstör mitt liv och gårdagens frukost på jobbet.

 

Nu till något roligare!

Äntligen fredag och det ska bli skönt med helg. Här visar jag två bilder från gårdagens frisyr som jag blev extra nöjd över. Använde en mönstrad scrunchie med rosett som hårband. Gjorde först en ögla och sedan snurrade jag håret som hängde utanför runt hårbandet närmast huvudet. Fäste på några hårnålar och frisyren höll hela dagen. Väldigt enkelt och tar mindre än två minuter att göra. Dessa bilder togs igår sent på eftermiddagen och faktiskt strax innan jag slutade jobbet.

 

 

Idag efter jobbet ska jag åka hem till mina barn och i vanlig ordning ska vi handla inför helgen. Ungarna önskade sig laxfilé till middag och det ska bli gott. Skönt att fixa något som går snabbt för ikväll vill jag göra så lite som möjligt.

Nu avslutar jag detta inlägg med att önska er alla en härlig dag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS 

 

 

This post contains adlinks from Adviral

 

1. / 2. / 3. / 4.