Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Sjukt billigt pris – nästan gratis

Ibland har man verkligen tur!

Något som jag sällan har men äntligen så hände det. För ett tag sedan hade Lyko utförsäljning av hudvårds serum från märket ByKo. ”Vad roligt att märket rimmar på Lyko”. Har aldrig tidigare hört talas om märket men läste bra recensioner om produkterna.

 

 

Alltså det sjuka är att dessa serum kostar runt 650-700 kr styck men var nedsatta till ynka 39 kr. När jag beställde dessa så hade jag även en rabattkod och då betalade jag endast 32 kr. Det är ju typ gratis när man jämför med det ordinarie priset.

Då klickade jag genast hem tre stycken och det var liksom ingen snack om saken. Hade kunnat beställt fler och sålt dom vidare men hade då ingen tanke på det. Nu har tyvärr dessa serum sålts ut hos Lyko och finns bara att få tag genom andra hemsidor. Då med det dyra ordinarie priset.

 

 

Har ännu inte börjat att använda dessa serum för mitt gamla måste först ta slut. Men återkommer med mina personliga recensioner när jag väl har gjort det. Då kommer det även mer information om dessa serum.

 

 

Nu är det torsdag kväll och snart ska jag ta ett långt bad. Önskar er alla en härlig kväll och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

7 comments / Add your comment below

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan