Inspiration, Personlig, Skönhet, Tips

Prisvärd smink från Essence

“Inlägget innehåller annonslänkar”

 

Märket Essence har väldigt prisvärda produkter till låga priser och jag gillar deras sortiment. Behövde fylla på sminkväskan och klickade då hem några produkter från Essence. Vill verkligen tipsa er om deras sortiment och ska visa er mina senaste köp.

 

Produkterna och priserna

 

Det blev en palett med contouring för 45 kronor, Juicy Bomb Shiny Lipgloss för 15 kronor och två läppglans i två olika färger för 26 kronor styck. Ja ni hör hur billigt det är men ändå känns produkterna mycket lyxigare.

Här nedanför får ni se lite en tydligare bild på färgerna. Den ena är mörkare och den andra mer naturlig och det finns många fler färger att välja emellan.

 

 

Behövde också ett serum för ansiktet och blev nyfiken på att testa en från samma märke.

Serumet är tillverkat av 93% naturliga ingredienser och är berikad med niacinamid och vattenmelonvatten. Kan användas som en del av hudvårdsrutinen eller som bas till smink. Gör huden extra mjuk och mycket fukt samt absorberas snabbt in i huden. Dessutom kostar Hello, Good Stuff bara 54 kronor och det finns fler alternativ.

 

 

Handkräm på köpet

 

Fick också en handkräm gratis på köpet men den är inte från samma märke. Handkräm behövs verkligen nu under vintern när man blir sådär extra torr.

 

 

Det här är inte första gången jag beställer hem smink från Essence utan har fler produkter hemma. Tycker om deras produkter och bra produkter behöver inte alltid vara dyra.

 

Vill ni kika in deras breda sortiment så hittar ni produkterna via den här länken <—

 

 

//PUSS