Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Helgens måsten – Godsaker

God eftermiddag raringar!

Imorse var det minusgrader men nu är det riktigt skönt ute. Gick ut på en promenad mitt på dagen och njöt av solen. Annars är jag hemma och tar det bara lugnt. I fredags efter jobbet hälsade på en kompis och stannade där över natten. Kom hem igår och då promenerade jag till Coop och handlade lite gott till kvällen. 

 

Estrella har fått in en ny höstsmak som smakar kantarell, vitlök och chili. Blev väldigt nyfiken och köpte hem en påse. Dessa chips är riktigt goda och kan rekommendera denna nya smak.

 

 

Annars har jag blivit besatt av Estrellas super bågar. Det är så gott att doppa dessa i dipp med löksmak. Något som jag har ätit under flera helger i streck. 

 

 

När det gäller godis så älskar jag Toms Ferrari med salt och hallon smak. Något som också är ett måste till helgerna. Vad äter ni helst under era helger?

Igår hade min bloggportal en uppdatering hela dagen så därför kunde jag inte blogga. Då ägnade jag min tid på annat som filmer och youtube. Nu ska jag kolla efter något att titta på och får då se vad det blir.

Men jag önskar er alla en fortsatt mysig söndag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

12 comments / Add your comment below

  1. Tack så mycket för tipsen, nu kanske det blir estrellachipsen som blir mitt måste, för det lät som en riktig Ajli-smak! Jag brukar också köpa samma ferarribilar, de med salt. Men jag och min man gillar väldigt olika snacks, så vi brukar köpa ganska mycket och alltid en salt grej och en söt grej:

    Till mig oftast cheese cruncherz, estrella chilinötter eller tortillachips + ferarribilar, haribo goldbears eller familje guf. Till Erik antingen Dill och gräslökschips, dill och gräddfilschips eller sourcream and onion pringles + haribo (helst stora) sura nappar, polly supercrunchy eller fazer blå.

  2. Vilken spännande smak med chips med kantarellsmak. Det måste jag prova..
    Hos oss blir det gärna choklad på helgerna. Gjorde även en äppelpaj som vi njöt av igår kväll.
    Kram

  3. Åh dom Ferrari är sååå goda, har inte ätit godis på någon månad nu men är så sugen på att äta dom 🙂 Ha en fin måndag, KRAM!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan