Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Heminredning – Dag och kväll

Alltså jag bara älskar min spegelvägg!

Tycker verkligen att den gjorde ett stort lyft i vardagsrummet och smälter in så himla bra. Därför valde jag vita tapeter för att jag vill inreda väggarna med tavlor och speglar. Mönstrade tapeter gör att detaljerna försvinner en aning och dessutom skulle det inte bli min stil. Gillar när det är stilrent och fräscht.

Här får ni iallafall se en bild på hur det ser ut mitt på ljusa dagen.

 

 

Här är en bild på kvällen när jag tänder upp levande ljus.

 

 

God kväll raringar!

Onsdag kväll och imorgon är det redan torsdag. Dagarna bara flyger förbi och det känns som att jag inte har hunnit med någonting denna vecka. Förutom att jobba till klockan 16 så har jag promenerat efter jobbet, bloggat, ätit, duschat och sedan kollat ikapp Bachelor. Innan dagens promenad passade jag på att fotografera några bilder inför ett samarbete. Måste passa på innan det blir mörkt ute för då blir bilderna sämre. Nu är det redan halvmörkt ute eftersom solen håller på att gå ner. Därför känns dagarna mycket kortare.

Men nu tänkte jag tända upp några ljus innan det blir helt kolsvart och skapa lite myspys. Har annars lite att göra innan jag tar kväll på riktigt. Därför önskar jag er en mysig kväll och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

8 comments / Add your comment below

  1. Du gjorde helt rätt att välja enfärgat för mönstrat hade inte blivit så bra med denna superfina spegelvägg, så fint o mysigt och älskar även tavlan e det desenio? kram

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan