Inspiration, Personlig, Vardag

När man blir extra känslig

Hej på er mina finaste! Sist skrev jag att jag kände mig ledsen och nu har jag smält tankarna. Att jag inte bloggade igår berodde på att sonen var hos mig och vi hade en mysig filmkväll tillsammans. Det som gjorde mig ledsen är inget allvarligt utan det är bara jag som är extra känslig. Därför kunde jag inte fokusera på att skriva om något annat och inlägget kanske blev en aning dramatisk.

 

Därför blev jag ledsen

 

Men samma dag fick jag veta att en kollega ska sluta och börja jobba på ett annat sjukhus. Visst är det jätte roligt för henne men kommer att sakna henne enormt. Oj vad vi kramades och kunde inte hejda mina tårar och hon försvinner redan i mars månad. Vissa människor kommer man alltid närmare och det kommer att bli tomt utan henne. Vi har liksom en personlig jargong som ingen annan kan ersätta.

Men nu vet ni läget och jag var som sagt bara extra känslig den dagen.

 

 

Dovare färger

 

Idag blev det en tur till Rusta och på bilden ser ni disktrasor som jag hittade där inne. Är så trött på disktrasor i skrikiga färger och hittade dessa i dovare färger. Ett tips från mig ifall ni känner likadant. Skulle också köpa några ljuslyktor men alla hyllorna var helt tomma med just dom jag var ute efter. Men kom hem med en vas som jag ville ha, några tulpaner, två muggar, skönhetsprodukter och städprodukter. Får visa mer en annan dag.

 

Deltävling 2

 

Ikväll är det andra deltävlingen i Melodifestivalen och den ska jag självklart kolla på. Har ingen direkt favorit men har hört att Maria Sur ska vara bra. Blir också spännande hur det kommer att gå för Fröken Snusk! Hon är jag inget fan av men det har varit så mycket runt omkring henne och Gunnilla Persson som uppträder nästa vecka.

 

Ska ni kolla på Melodifestivalen ikväll?

 

 

//PUSS