Personlig, Skönhet, Vardag

När man slarvar

Då var det dags för en ny arbetsvecka och veckans första arbetsdag är avklarad. Igår hade jag en sådan där “ta hand om mig själv dag”. Något som jag har varje söndag och därför älskar jag söndagar. Har laddat upp med flera stycken ansiktsmasker och ögonmasker som jag kan välja ut vid behov.

 

 

Att ligga i badkaret med hårinpackning, ansiktsmask, ögonmask och musik i bakgrunden. Det är helt underbart.

Förra veckan tränade jag bara två gånger vilket gav mig dåligt samvete. Men valde att göra ärenden ena dagen och städning den andra. Annars tränar jag tre gånger i veckan efter jobbet och den här veckan får jag skärpa mig. Annars är risken att jag fortsätter att vara slarvig och tränar inte alls.

 

 

När vägarna blir halkfria så ska jag satsa mer på långpromenader för det blir en härlig variation. Okej promenader är inte direkt någon träning men det är ändå bättre än att lata sig i soffan. Något som jag annars gillar att göra.

Idag blev det ett träningspass hemma direkt efter jobbet och imorgon blir det gymmet. Så nu ska jag hänga i soffan resten av kvällen innan läggdags.

 

Önskar er alla en härlig start på denna nya vecka och vi ses senare mina finaste!

 

 

//PUSS