Inredning, Inspiration, Personlig

Rusta – Mina senaste köp

Nu har jag äntligen besökt Rusta och kikat på deras vårnyheter. Men blev så besviken över att nästan allt var slutsålt. Alla mina favorit ljuslyktor som finns i flera olika storlekar var helt borta. Ville ha vita i tre olika storlekar och kanske en i rosa färg. Vaserna i pastell färger var helt slut och nästan alla blommor. Vilket var tråkigt men fick tag på några saker som ni ska få se.

 

Vi börjar med två stycken fina muggar i rosa färg.

 

 

Dessa muggar är också väldigt populära och tycker att dom är riktigt fina. Finns också i vit och blå färg.

 

 

Vasen som jag ville ha fanns också kvar men det var bara ett fåtal. Tulpanerna var det halvtomt på men hittade tillslut två ljusrosa och tre mörkrosa i röran. Fem stycken tulpaner kostar 50 kronor och vilken tur jag ändå hade. Dom vita köpte jag förra året och ville fylla ut vasen med lite färg.

 

 

Även den här söta blombuketten fick följa med mig hem och den ger också lite vårkänslor.

 

 

Nu funkar äntligen Rustas hemsida så nu kan jag hålla koll på deras lagerstatus. Ska ha utkik på om ljuslyktorna kommer tillbaka och då kommer jag garanterat springa dit.

 

 

//PUSS