Inredning, Inspiration, Personlig, Tips

Vårnyheter hos Mio 2024

Förra veckan tipsade jag er om några fina vårnyheter från Rusta. Det var några inredningsdetaljer i pastell färger som jag hade fastnat extra mycket för. Denna vecka tipsar jag er om några nykomlingar som har landat hos Mio. Även där hittar man färger i pastell och nu ska ni få se mina favoriter.

Pastell färger till våren

 

Det är väldigt fina inredningsdetaljer som ljuslyktor, vaser, ljus, kuddfodral och mycket mer. Lampan som föreställer en svamp liknar ljuslyktorna hos Rusta. Jag har en i beige färg som jag köpte i höstas och den har jag tidigare visat för er.

När jag ser alla dessa fina färger i pastell så längtar jag ännu mera till våren. Igår kom det mer snö så just nu känns våren väldigt långt bort. Blir också bara tröttare och tröttare trots att jag sover varje natt men har tyvärr slarvat med D-vitaminer denna vinter. Något som jag får tänka på till nästa vinter.

 

Nu ska jag ta tag i min kvällsrutin och sedan krypa ner i sängen för nu är jag riktigt trött. Önskar er alla en fortsatt mysig kväll och vi ses senare mina finaste!

 

 

//PUSS