Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Mina nya höstnyheter från Mio

Här är mina nya köp från Mio.

Skrev i onsdags att jag hade varit där efter jobbet och lovade att visa er mina köp. Jag nämnde att allt kostade 601 kr men betalade endast 301 kr med ett erbjudande för kundmedlemmar. Vilket som var kanon.

 

 

Det blev fem stycken olika ljuslyktor, ett doftljus, en vägghylla, en vas och en fuskblomma i svart färg. Köpte även en större tekopp men glömde att ha med den på bilden. Hyllan ska sitta på väggen i hallen och har inte bestämt exakt för vart. Här nedanför ser ni lite närmare på vardera pryl.

 

 

Jag hade en sådan tur med vasen!

Såg på nätet att det bara fanns ett ex kvar av just denna vas i beige färg. Hittade inte den bland vaserna och gick då en runda igenom hela butiken. Av en ren slump såg jag den vasen stå i en hylla med andra prylar. Då gick jag genast dit och hämtade den. Någon hade alltså ställt den där och jag antar att det var en kund som inte ville ha den längre. Ibland har man verkligen tur.

 

 

Den där svarta kvisten med blommor passar så himla bra i vasen.

Imorgon när jag kommer hem från min vän så ska jag fortsätta att pyssla med hemmet. Något som jag ser fram emot. Vill bara ändra om och se hur resultatet blir. Blir jag inte nöjd så är det bara att ställa tillbaka allt som innan.

Men nu är det snart kväll och dags att förbereda fredagsmyset. Önskar er alla en mysig fredagkväll och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

10 comments / Add your comment below

  1. Åh så mkt fint du hittade , jag måste dit snart och använda min check 🍂🕯🍁vill hitta mer ljuslyktor och lampor ,kram

  2. Så mycket fint! Älskar ljus! Tappde bort det mesta i flytten (vet inte hur jag lyckas) så måste införskaffa det ku till hösten! Och vasen var så fin!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan