Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Planer för September månad

Hej September och hejdå Augusti!

Lite sensommar har vi då fortfarande men hösten närmar sig. Kom nyligen hem från ett besök på Mio som jag nämnde om igår. Hittade en hel del fina höstnyheter och ska visa er mina köp i ett annat inlägg. Allt som allt gick på 610 kr och med mitt erbjudande betalade jag bara 310 kr. Är så himla nöjd. Här nedanför bjuder jag på ett kollage med härliga höstbilder. 

 

Bildkälla: We Heart It 

 

Vad händer för mig i September?

Jag jobbar som vanligt och ska gå ut och promenera varje dag när det inte regnar. Har sagt upp mitt gymkort på Actic eftersom jag aldrig är där och tränar. Det finns ett gym på jobbet som är gratis och dom har öppnat igen efter pandemin. Planerna är att jag ska träna där dom dagar då vädret inte är det bästa. Speciellt i vinter när det blir för halt på vägarna. Annars så ska jag ändra om lite i hemmet och göra det höstfint. Vill också fotografera en massa fina höstbilder och ska snart byta ut headern på bloggen. Mer än så händer det inte för mig under September månad.

Nu ska jag fixa något att käka för det kurrar i min mage. Men jag önskar er alla en mysig kväll och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

9 comments / Add your comment below

  1. Så härliga septemberplaner. Skönt att kunna träna på jobbet och slippa betala ett dyrt gymkort. Hoppas du får en fin septembermånad. Kram

    1. Vad skönt med ett gym på jobbet, önskar att vi kunde ha det med hehe eller har egentligen gratis ”gym” bara att använda förskolegården på ett annat sätt hehe. Sandlådan kan bli en stepbräda exempelvis!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan