Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Höstnytt från Mio

Inför varje säsong vill jag byta ut några inredningsdetaljer i mitt hem.

Till hösten vill jag ha lite mörkare detaljer och många ljuslyktor. Till våren byts färgerna ut till lite ljusare färger och satsar då mer på fina vaser. Annars gör jag inte så många stora förändringar. Kikade in på Mio:s hemsida och spanade in deras nyheter. Herregud så mycket fint dom har fått in och här får ni se mina favoriter. 

 

 

Denna spegel är så sjukt snygg och den skulle passa perfekt i min hall. Älskar dessa svarta detaljer och det har jag mycket av i min hall. Har vita väggar och då är det snyggt att bryta av med svarta färger. Hittade en svart vägghylla som jag skulle sätta upp i hallen bredvid en tavla som redan sitter där. På den skulle jag ställa några fina ljuslyktor och i kollaget ser ni vilka jag vill ha. 

 

 

Hittade även fina doftljus som ser så stilrena ut. Dessa finns även i andra färger med andra dofter.

Cirka 2 km ifrån mig finns det en Mio butik. Funderar på att cykla dit imorgon efter jobbet och lukta på dessa doftljus. Kanske får några av mina favoriter följa med mig hem? Har ett erbjudande på 300 kr vid köp av minst 600 kr. Det är nog inga problem att hitta inredningsdetaljer för den summan som då istället blir halva priset. Ja lite nytt till hösten är aldrig fel och vi får se imorgon om det blir ett besök hos Mio. Det får ni veta imorgon. 

 

//PUSS

5 comments / Add your comment below

  1. Mio har så himla mycket fint just nu, helst vill jag ha en ny soffa därifrån men den har jag ändå inte plats för. Men måste dit och köpa lite nya ljuslyktor iaf 🙂 Ha en fin onsdag, KRAM!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan