Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Från höst till sommar.

Vilket underbart väder vi har haft idag.

Såg på väderprognosen att det ska vara varmt och soligt veckan ut. Jag som hade fått höstfeeling men det gör såklart inget. Det är bara att njuta av det härliga så länge det varar. Idag på lunchrasten gick jag och några kollegor ut och köpte en varsin glass. Pressbyrån hade halva priset på alla glassar och då passade vi på. Jag åt min favorit som är 88:an och det gäller att njuta av denna sensommar. På eftermiddagen fick vi besök av en kollega som nyligen har gått i pension. Hon hade med sig hembakade kanelbullar och dom går inte att motstå. Med andra ord blev det en hel del gott idag.

 

 

Idag efter jobbet kom min dotter och hennes kompis till mig. Eftersom min dotter hängde med sina kompisar hela helgen så ville hon träffa mig idag. Hennes kompis hängde med även nu eftersom dom åker tillsammans till skolan imorgon. Vilket jag förstår. Annars så har jag inte så mycket mer att berätta för er om dagen. Ska strax ta en dusch och sedan blir det en kopp te och serien Sex/Life. Har totalt fastnat i den serien. 

Önskar er alla en fortsatt mysig kväll och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

8 comments / Add your comment below

  1. En underbar avslutning på augusti vädermässigt. 88 an är god men väldigt smulig. Sitter man i skinnsoffan och ätet den så hör man knäpp knäpp knäpp när mandelkornen drösar.
    Ha en superfin dag!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan