Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Helgens mys och Sex/Life

Vilken mysig helg jag har haft då!

Nu när det blir mörkare om kvällarna så tänder jag upp levande ljus i vardagsrummet. Det blir så himla mysigt och i helgen har jag och sonen bara myst. Annars har vi tagit en promenad, handlat, lagat mat, spelat Kinect och kollat på filmer. Sonen har varit väldigt kreativ då han har skapat ett eget sällskapsspel och gjort egna serietidningar. Jag gjorde faktiskt liknande saker när jag var liten. 

 

 

Idag efter att sonen åkte till sin far så tog jag en timmes långpromenad. Sedan har jag tvättat, städat, betalat räkningar och fixat matlådor till veckan. Alltså inget direkt märkvärdigt. 

 

Lördagens eftermiddagsfika som blev te och kanelbullar.

 

Just nu sitter jag här och bloggar efter en dusch och har precis ätit helgens matrester. Ser nu att solen har kommit fram och när hände det? Måste ha hänt medan jag var i duschen. Men nu ska jag fixa en kopp te och kolla på någon serie. Funderar på att kolla på den omtalande serien Sex/Life för jag är så himla nyfiken på den. Har ni sett den? Nu ska jag avsluta helgen med mys i soffan, en kopp te och Netflix. En perfekt avslut på denna helg. 

Önskar er alla en fortsatt mysig söndag kväll och vi ses imorgon mina finaste!

 

//PUSS

9 comments / Add your comment below

  1. Jag gillar rent allmänt nte Christine Amanpour,tycker att hon är så intensiv så att det budskap hon har kommer i bakgrunden men jag har inte sett Sex/life.Jag är säker på att kreativitet går i arv med tanke på din sons egna spel.Ha en fin söndagkväll och en fin kommande vecka!

  2. Vad mysigt ni har haft det!

    Svar: Tack dina ord till mitt inlägg om en sommardag med båttur, sol och bad samt dans på bryggan. Glad att du uppskattade inlägget.

    Kram

  3. Vilken mysig helg du verkar ha haft! 🙂 har inte sett sexlife, men hört många som hyllar den eller tycker det är det sämsta dom sett. Så verkar verkligen vara en vattendelare. hihi! Ha en fin start på veckan 🙂 KRAM!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan