Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Några detaljer från mitt hem

Idag bjuder jag på några detaljer från mitt hem.

Då jag börjar med hallen.

Här är en bild från ena väggen av hallen där jag har ett större skoskåp mot väggen. Där har jag två tavlor då den ena symboliserar självsäker kvinna med självförtroende. “Bilden till höger”. Den andra till vänster symboliserar en kvinna med hatt som kan tolkas hur man vill. Har en svart vägghylla på väggen med två vita ljuslyktor med bubblor. Ni ser även en enkel bordslampa och en vas med en eucalyptus i. 

 

 

En annan hörna i hallen har ett mindre skoskåp med en oval spegel ovanpå. Här vill jag ha det stilrent med endast två ljuslyktor i samma serie. 

 

 

Nu till några detaljer i köket.

På ena väggen från köksbordet har jag en rund vägghylla där jag förvarar några detaljer. En dekorativ kalender som har fastnat för lördagen 69/9 som inte finns. En liten vas med en eucalyptus, en dekorativ timglas och en söt fågel i porslin. 

 

 

I köksfönstret ser man bland annat en fin vas med torkade växter.

 

 

I samma färgskala som vasen från fönstret så ser man två tvistade ljus som sitter i Orreforsljusstakarna. 

 

 

Vardagsrummet

För den här gången så avslutar vi med vardagsrummet. Det är mitt avlastningsbord med flera av mina favoriter. Två ljusstakar med tvistade ljus, en skål som föreställer ett snäckskal och ett bubbelkubljus ovanpå böckerna. 

 

 

Hoppas att ni gillade den här lilla rundvandringen från mitt hem?

 

Till er som bloggar hos blogg.se!

Nu under några veckor har jag inte kunnat kommentera hos vissa av er. Ni som har den där robotknappen som man måste klicka på innan man sänder kommentaren. Där fastnar det och har försökt flera gånger. Både via telefonen och datorn. Bara så att ni vet för jag har inte glömt er. 

 

//PUSS

11 comments / Add your comment below

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan