Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Mina mål 2022

Igår kväll funderade jag på om jag egentligen har några nya mål?

Förra året hade jag inga speciella eftersom det blev fullt upp med bland annat lägenheten. Men känner att jag har tappat mig själv en aning och behöver en förändring. Ingen stor förändring utan några mindre mål som går att uppfylla. Sedan blir jag påväg åt rätt håll mot mina mål.

Skrev först anteckningar i min personliga almanacka där jag ska utvärdera mina framsteg. Men gjorde ett kollage till bloggen för det blev mycket finare.

 


Har valt att att dela upp mina mål i två delar.

Mina tre första mål ska jag utvärdera efter sex månader alltså i Juni. Har jag då uppnått mina mål så sätter jag upp tre nya som då återkopplas i december.

Nu ska jag berätta lite närmare om mina mål.

– Att bli starkare mentalt har jag jobbat med i många år och det behöver jag fortsätta med. Nämnde att jag har tappat bort mig själv en aning och vill inte gå åt fel håll. Nästa punkt är att – komma bättre i form. Då menar jag inte att gå ner en massa i vikt. Utan behöver bli starkare och smidigare i kroppen. För när jag mår bättre i kroppen så stärks även min mentala styrka. Vilket som går ihop med första målet. Den sista punkten som är att – fixa garderoben kanske låter lite ytligt. Men det är något som jag verkligen behöver ta tag i. Efter flytten så har jag nu ordning och reda i alla rum förutom i en större garderob. Där är allt bara inslängt och det ser ut som ett förråd. Därför behöver jag sparka mig i baken och bara göra det. Mår bättre när det är ordning och reda i hemmet och nu är det dags. Därför har jag valt tre mindre mål som jag kan lyckas med för annars stannar man i en ond cirkel.

Min början till målen är att:

– Ta mina regelbundna promenader och utöka med lättare styrketräning. – Jag ska varje vecka planera in mina promenader för då gör jag verkligen det. – Genom att anteckna varje dag om hur många steg jag har gått är roligt att se tillbaka på.

Såhär gjorde jag år 2020 och det funkade för mig. Därför vill jag utmana mig själv med att göra en repris detta år.

Har ni några mål eller kör ni på nyårslöften?

 

//PUSS

 

13 comments / Add your comment below

 1. Bra och vettiga mål! 🙂 Jag har inga speciella löften/mål så egentligen, utan allt jag hoppas är att vi alla ska få hålla oss friska. Det är det viktiga och det har man verkligen märkt detta år tycker jag!

  Men annars så vet jag att jag också mår bättre om jag tar hand om mig själv, har varit alldeles för stressad i många månader men jag vet nu att jag måste sakta ner innan det blir för mycket igen. Så ta hand om mig själv och min hälsa och kropp är väl det jag ska tänka extra spå i år! 🙂
  KRAM!

 2. Riktigt bra mål! Och att bli starkare mentalt är alltid den svåra biten, men absolut inte den omöjliga. Gäller bara att hitta det rätta sättet för just dig som fungerar! En av dem många så delarna till att min mentalitet blev bättre och lugnare var genom yoga. Och inte bara att jag är mindre stressad, övertänker inte alls lika mycket och mentalt mår bättre. Utan har även lärt mig att ta ett eller flera djupa andetag under stress eller panik eller när jag känner mig överväldigad hjälper otroligt mycket. Låter enkelt men är inte alltid så enkelt! Plus jag kom i form också! 🙂
  U go gurl,
  Kramis

 3. Jag tappade också mig själv lite förra året därför är mitt mål att hitta mig själv igen och leva livet. I det målet ingår såklart massa små delmål. Så otroligt taggad! Att blogga igen är en av delmålen – främst för att få igång kreativiteten igen! Promenera mer är ett annat delmål!

  Lycka till med dina mål, ska bli kul att följa!
  Kram

 4. I år kör jag mer på en lättare bucketlist som jag hoppas ska gå att genomföra istället för mål eller ja bucketlist är ju en sorts mål dem med haha

 5. Jag älskar att sätta mål! Har skrivit ett långt inlägg om mina mål och har typ 43 stycken XD Men jag har några nyårslöften också som är mätbara som handlar om läsning, vikt, flytt etc. För det är så kul! Tack för att jag fick ta del av dina mål, så kul att anteckna dem dagligen i kalendern också 😀

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan