Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Årets första

Dags för årets första blogginlägg

Oj det känns som att det var en evighet sedan sist jag skrev ett blogginlägg. Men det var i fredags när jag kikade in för att önska er gott nytt år. Har sedan legat hemma sjuk och febern avtog i lördags kväll. Igår var jag fortfarande väldigt trött och har aldrig sett så många filmer i mitt liv. Innan jag gick och la mig kollade jag på några dokumentärer om historiska mord. Något som inte var någon bra idé för jag hade svårt att sova under natten. Vaknade hela tiden av obehagliga drömmar så ikväll ska jag kolla på Greta Gris innan jag somnar. “Haha skämt åsido”.

 

 

Idag blev det årets också första arbetsdag och det är alltid roligt att få träffa kollegorna igen. Trodde att det skulle vara jobbigare eftersom det inte blev så mycket sömn inatt. Men jag klarade det och nu känns det mycket bättre. Ska nu börja att använda min personliga almanacka och jag har inte orkat fundera på årets mål. Men nu är det dags att ta tag i det. Nu är jag tillbaka och ska dela med mig om en hel del här framöver.

Önskar er alla en mysig måndag kväll och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

17 comments / Add your comment below

  1. Vad skönt att du blev frisk så pass fort ändå. Haha, känner igen mig i att mina drömmar påverkas av vad jag sett. Drömmer fortfarande mardrömmar sedan spelade ett skjut-spel på datorn, och det var över 10 år sedan.

    1. Ush så synd du var sjuk, jag var också sjuk.. men skönt du mår bättre nu!
      Jag har inte satt några mål för mig i år, jag försöker bara varje dag istället sätta ett litet som i slutändan blir ett stort!
      Kramis

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan