Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Enkelt och så gott

I söndags kom jag på att den här veckan består ju bara av fyra arbetsdagar. Herrgud vad skönt för jag var inte alls taggad inför en lång arbetsvecka. Imorgon blir det sovmorgon och det behöver jag verkligen.

Nu tänkte jag visa för er om vad jag brukar äta när jag är ensam om kvällarna. Hatar att laga mat till mig själv och därför blir det alltid något enkelt. 

 

 

Nu har jag blivit helt såld på minestrone soppa. Något som jag inte har varit tidigare men nu kan jag äta det varje kväll. Antingen med några knäckemackor eller en varm macka.

 

 

På helgerna när jag har kvällsmys med barnen så blir det gärna snacks. Har nu fått upp ögonen för Estrellas nya smak Karamelliserad rödlök. Namnet lät lite skumt men blev nyfiken om hur det skulle smaka. Enligt mina smaklökar så blir det en blandning av grillchips och barbeque. Vet inte om någon annan tycker detsamma men jag gillar dessa chips. Kan rekommendera att dippa chipsen i fresh island från OLW. Mums vilken kombination!

 

 

Coca-Cola Zero dricker jag helst under helgerna men nu vill jag hellre ha en klassisk hallonsoda. 

 

 

I kväll blir det iallafall minestrone soppa, en varm macka, favorit chipsen och en klassisk hallonsoda. Får se om vad det blir för film med något blir det.

Önskar er alla en fortsatt mysig kväll och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

12 comments / Add your comment below

  1. Så mysigt kväll du haft då. Jag har hört bra om varma koppen men aldrig testat själv. Härligt när man hittar något man tycker är så gott. Kram

  2. Håller verkligen med dig om att en hallonsoda är bara bäst. Fantacitron kan också funa för mig men cola och sprite och allt vad de andra heter är bara big no för min del.

    Instämmer att det är supertrist att laga men framför allt äta ensam då blir det snabbt i soffan i stället.

  3. Det låter jättetrevligt! Men blir man verkligen mätt på detta? Jag älskar att laga mat, men ibland orkar jag inte och då brukar jag käka coops frysta fiskgratäng, haha. Blir typ inte less på den trots att det är 100 % helfabrikat XD

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan