Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Ibland kan det bli oplanerat

Det blev visst en bloggpaus här i ett par dagar.

Något som jag inte hade planerat men ibland blir det så. Iallafall under semestern när dagarna går i ett på ett helt annat sätt än under vanliga, vardagliga rutiner. Jag älskar sommar och värme och vill absolut inte klaga på vädret. Men jag svettas som en gris och värmen har påverkat mig mera än vanligt. Jag hade nog trivts som bäst på en båtresa då man kan hoppa i vattnet när som helst. 

 

Kall mat är godast under varma dagar och speciellt till lunch.

 

Igår blev det en sväng till kalkbrottet som jag tidigare har visat bilder ifrån. Då var jag där med sonen men den här gången var jag där med dottern. Tyvärr kunde jag inte ta några bra bilder från igår för alla som var där tog plats överallt. Men det blev iallafall ett skönt bad.

När vi kom hem monterade vi dotterns säng och nu är den äntligen klar! Ska visa bilder på sängen så snart som möjligt.

 

 

Här är en bild på min nya myshörna på balkongen. Ska visa flera bilder i olika vinklar från balkongen i ett annat inlägg. Nu inväntas det snart middag och är så himla hungrig.

Men önskar er alla en fortsatt härlig helg och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

11 comments / Add your comment below

  1. Äääälskar hettan 🙂 men det har blivit oplanerad bloggpaus i samma veva för mig också. Och man vill definitivt äta kall mat och hoppa i plurret då och då 😂❤️

  2. Ja denna värme / hetta som är nu ☀️🥵vi lagade helt fel mat igår 😂startade både grill o ugn. Njut vidare av semester kram

  3. Ja jösses vilken värme vi har just nu, har spenderat tre dagar nu på stranden och har till och med badat för det har ju verkligen varit ett måste i hettan. Fin ny myshörna på balkongen du gjort. Hoppas du har en mysig helg 🙂 KRAM!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan