Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

I väntan på hemleveranser

Igår satt jag hemma hela dagen eftersom jag väntade på hemleveranser.

Den ena som var från Hemköp hade ett klockslag men inte den andra från Ellos. Vilket kändes drygt att inte våga gå iväg på en promenad. Har beställt en sänggavel till dotterns säng och är taggad på att montera upp den.

Annars så spelade jag patients på telefonen i flera timmar så tillslut såg jag suddigt. Då var det dags att ta bort skärmen från ögonen. 

 

 

Jag har målat mina korta naglar med ett nagellack från Sally Hansen. Inga lösnaglar den här gången heller men kanske till nästa semester. 

 

 

Har även beställt sängfötter från Ikea och det är smidigt att slippa åka ända dit. Det tar runt en timme med buss och gångavstånd. Tror att dom kommer idag eller imorgon och då ska jag plocka fram borrmaskinen. 

 

 

Alltså hur fin är inte denna ring från Dior! Såg på en vlogg när två tjejer köpte en varsin likadan och jag bara föll pladask. Men 3000 kr är mycket pengar och skulle aldrig köpa något så dyrt till mig själv. Fy vad det är varmt i min lägenhet och vilken tur att jag har en fläkt. Annars hade jag inte pallat att sitta inne hela dagen igår.

Men nu avslutar jag inlägget med att önska er alla en härlig dag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

10 comments / Add your comment below

  1. 3000kr för en ring så tänker iaf JAG ha med ädelmatel som vittguld och en äkte diamant (och jaaa man kan allt hitta detta i den priset, gäller bara att veta vart man skall gå till *S*) =P… ska det vara så ska det vara liksom! Företag är bra fräcka med att inte kunna ge en service på att hålla eller ha som standart att man kan erbjuda en en tid!!! Tid är dyrbart och livet är inte obegränsat så klart som faaaan att man inte vill slösa en dag på att vänta utan få veta något vettigt ankomst…

  2. Vilket fint nagellack. Jag tycker det är fräscht med korta naglar. 🙂
    Wow vilken ring! Men som du säger 3000:- är lite för mycket.
    Kram <3

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan