Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Då var det dags igen!

Godmorgon på er denna måndag morgon!

Har haft en veckas semester och nu ska jag jobba i tre veckor. Sedan har jag två veckors semester framför mig. Vilket är det härliga med att dela upp semestern under hela sommaren. 

 

 

Semestern planer blev inte riktigt som planerat. På grund av värmen så har det inte blivit några längre cykelturer till olika badplatser. Istället blev det bad på närmare ställen som vi tidigare har besökt. 

 

 

Har även haft besök av en vacker fjäril på balkongen, Ätit goda frukostar och mycket mat, kollat på flera filmer och grejat i hemmet. Målade naglarna med färgen mint från märket essie.

Nu är det slut på långa sovmornar och sena kvällar för nu är det dags för vardagliga rutiner. Är helt ärligt inte helt taggad på att börja jobba idag men ser fram emot att träffa kollegorna. Sedan får jag se om vad som händer efter jobbet.

Önskar er alla en härlig start på denna nya vecka och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

5 comments / Add your comment below

  1. En semestervecka brukar springa på rätt så fort. Hoppas dessa tre du har kvar nu till din nästa semester går minst lika fort som semesterveckan. Det finns inget underbarare än semester 🙂 Kram

  2. Håller meeed, längtar inte tillbaka till jobbet – bara i så fall efter en och annan kollega. Och tusen tack för att du skrev! Jag har inget emot att folk tycker olika, men ÄLSKAR att åtminstone NÅN tycker som jag 😉 <3 Kram!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan