Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Tillbaka till verkligheten

Idag är jag tillbaka till jobbet efter två veckors semester.

Men om en vecka har jag en till som då blir sommarens fjärde semestervecka. Vilket är sköna när man delar upp semestern under hela sommaren. Igår kväll fick jag ta bort nagellacket eftersom sånt är förbjudet på mitt jobb. Men på fredag åker det åter på igen. 

 

 

Orkade inte hålla på med lösnaglar så då fick mina korta duga med flera lager nagellack. Förutom att jag började jobba idag så blev det ett pass på gymmet efter två veckors uppehåll. Trots att jag inte pressade på lika mycket som annars så kändes benen väldigt tunga när jag gick hemåt. Hoppas att jag kommer att kunna gå imorgon haha.

 

 

Annars så var det jätteroligt att vara tillbaka till jobbet idag. Träffade flera kollegor som hade semester innan mig. Då vi inte hade setts på flera veckor.

Tänk att det redan är första augusti och hösten närmar sig. Något som känns både skrämmande och men samtidigt mysigt. Gillar hösten men inte den långa mörka vintern. Men innan dess så får vi njuta av det sista och vem vet? Sommaren kanske håller i sig hela månaden ut? Därför ska man ta vara på dagarna och försöka att leva i nuet. Så gott det går. 

 

//PUSS

4 comments / Add your comment below

  1. Skönt att det kändes okej för dig att gå åter till jobbet denna vecka. Jag har också reflekterat över att hösten är i antågande. Det känns bra, om än lite ledsamt att sommaren nu går mot sitt slut och mörkret faller allt snabbare om kvällarna.

    Svar: Tack för din kommentar!

    Kram

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan