Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

När man överraskar

Igår mitt på dagen kom min kära mamma på besök.

Hon bor i Stockholm så det tar två timmar att köra bil till mig. Tidigare hade jag haft kontakt med min barndomskompis som är en nära vän till mig och familjen. Min mamma hade inte träffat henne på flera år så därför ville jag överraska henne. Något som vi lyckades med…

 

 

Vi hade iallafall mor och dottertid hela dagen eftersom min kompis skulle komma vid klockan 21. Men dit kommer vi till senare. 

 

 

Min mamma är så gullig som hade med mig både nya kastruller och en ny micro till mig. Något som jag verkligen behövde men hade helt enkelt inte haft lust att köpa det själv. Vi lagade middag tillsammans som blev fläskytterfilé, kantarellsås, ris till mig och potatis till morsan. 

 

 

Efter några timmars prat och skratt lurade jag med mamma ut en sväng. Jag hade planerat med barndomsvännen att vi skulle sitta på en bänk framför Svampen. Då för att överraska henne när våran vän plötsligt dök upp. 

 

 

Mamma blev så överraskad så det blev många kramar och pussar. 

 

 

Sedan satt vi kvar på bänken en stund till innan vi tillsammans gick hem till mig. Då blev det bubbel och popcorn resten av kvällen och en massa skratt. Idag har mamma åkt hem och min vän åkte vidare till sin pojkvän. Måste tillägga att jag och min barndomsvän har känt varandra sedan BB. Då våra mammor fick kontakt med varandra och blev vänner. Därför är hon som en syster till mig.

 

//PUSS

8 comments / Add your comment below

  1. Men vad roligt att det blev en lyckad överraskning! Ser ut som att ni hade det väldigt mysigt 🙂

    PS: har fixat min blogg så att du också kan läsa den nu 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan