Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Vi har skapat våran drömsäng

Jag berättade tidigare för er att jag hittade en övergiven ribbmadrassbotten. Ni som inte minns eller har läst inlägget hittar den här <— Då bestämde jag mig för att göra om den till en säng och nu är den klar. Eller den blev klar redan förra veckan men visar er resultatet som idag!

Såhär såg den ut innan!

 

Tadaa! Här är resultatet!

 

Köpte ett ljusgrått madrasskydd som vi klädde hela madrassen med. Sedan monterade jag på svarta sängfötter som kommer ifrån Ikea. Sist men inte minst så blev det även en ljusgrå sänggavel som kommer ifrån Ellos home.

 

 

Bäddmadrasser hade vi sedan tidigare och vilken skön kombination det blev. Nu har vi äntligen en riktig säng! 

 

 

Snart är det exakt ett år sedan jag flyttade till min nuvarande lägenhet och nu börjar vi få mer allt på plats. Ville som sagt inte förhasta mig eftersom jag kan lätt ångra mig. Iallafall om det handlar om saker som ska upp på väggarna.

Jag har även gjort det mysigare på balkongen efter nya ideér. När jag går igenom grejer så kommer jag ofta på hur dom ska användas på andra sätt. Ja de är lite svårt att förklara i ord! Men får visa er vad jag menar i ett annat inlägg där jag samtidigt visar resultatet från balkongen.

 

//PUSS

16 comments / Add your comment below

  1. Wow ser så mysigt ut!
    Jag har heller inte fått i ordning än, inga gardiner eller speglar eller tavlor eller hyllor… Rädd att ändra mig och det inte blir bra, hah

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan