Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Ett fynd i cykelförrådet

Såhär såg det ut i mitt vardagsrum för några dagar sedan. Då jag sov i den stora bäddsoffan och lät den vara som en jättestor soffa. Men inte nu längre!

 

 

Nu har jag soffan som en vanlig soffa och det är så himla skönt. Men vart sover jag nu då undrar ni kanske?

 

 

Jo i min dotters rum.

Det kommer jag iallafall göra när barnen inte är hos mig och nu ska jag berätta om mitt fynd.

I cykelförrådet stod det en stor resårbotten “160×200 cm” mot väggen och den såg dumpad ut. Då ringde jag till ÖBO och berättade om den. Enligt dom så får man absolut inte ställa brandfarliga saker där nere och den måste bort. Jag förslog att jag skriver en lapp och tar den om några dagar. Vilket dom tyckte var en bra idé. 

 

 

I fredags anlitade jag bärhjälp av en flyttfirma eftersom madrassen väger alldeles för mycket. Skulle aldrig få upp den två trappor upp helt själv. Men nu är den på plats och så himla skön att sova i. Nu fattas det bara fötter och en sänggavel. Något som jag är på jakt efter just nu. Återkommer om jag hittar något passande och den ska vara i ljusgrå färg. 

 

//PUSS

6 comments / Add your comment below

  1. Min röntgensyn säger att i den resårbottnen är det en massa pengar insydda. Du kanske ligger på en förmögenhet:) Har du drömt något där än då? Jag misstänker att den sängen är magisk på många sätt.

  2. äntligen med en riktig soffa det gör så mycket du o dottern kan väl alltid dela rum ja men ar du sover ju bara där
    så super bra fynd. gavel har de här på fb runt om så kolla nära dej eller varför inte göra en själv o ikea o mio har billigare ben kommer bli kanon

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan