Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Fokusera på det du har

Veckans citat

Som lyder såhär: “Idag vill jag att du ska tänka på allt du är istället för allt du inte är”.

Därför ska vi inte jämföra oss med andra. Något som kan vara svårt för väldigt många och jag är en av dom. Jag har alltid jämfört mig med andra och värst var det under skolåren. Idag är det inte på samma sätt eftersom jag har accepterat den jag är. Men under vissa perioder känns allt bara värdelöst och då glömmer jag bort alla bra saker.

 

 

Ingen är helt perfekt och vi har alla dåliga dagar någon gång i livet. Vissa har det oftare. Självklart blir dagen ännu sämre om tankarna är negativa och då får man göra det bästa av situationen. Fokusera på allt som är bra med dig för du är unik som du är. Då menar jag allt från din insida, utsida och dina talanger. Bara för att din kompis är bättre på att spela Padel betyder det inte att du är en sämre person. Det finns alltid saker som du är bättre på för vi alla är ju olika. Därför fastnade jag för denna citat som får en att tänka till. Istället för att älta om det du inte har så ska du fokusera på allt du redan har. 

 

//PUSS

7 comments / Add your comment below

  1. Är också expert på att jämföra mig med andra, allra helst när jag var yngre men ibland även nu. Så viktigt att tänka positivt om sig själv och påminna sig om de bra sakerna man själv är, gjort, kan och hur långt man kommit. <3 Kram

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan