Skip to content
Allmänt, Samarbeten, Skönhet, Vardag

Apohem – Ett nätapotek

 

Vilket väder och då gäller det något bekvämt

Vilket aprilväder vi har haft denna vecka. Snö, hagel, sol och regn. Nu vill man inte se snön någon mer för denna säsong. Men såhär brukar det vara varje år under april månad. Det är bara att gilla läget och se fram emot våren när den är här på riktigt.

Nu till något helt annat. Jag shoppar ofta på Apotek eftersom där finns utbud med saker som alltid behövs. Nu på senaste tiden shoppar jag hellre via nätet eftersom där finns det mer erbjudanden än i fysiska butiker. Något som jag har märkt av efter mina köp genom åren. 

 

Cover image for Blogga om Apohem.se!

 

Min nya favorit

En ny favorit är nätapoteket apohem.se som säljer mycket av det jag använder. Som skönhetsprodukter, kosttillskott, vitaminer, tandvård, plåster och andra apoteksvaror. Tycker att det är så smidigt när varorna kan levereras enda fram till dörren. Något som apohem erbjuder och betalade ingen frakt på det. Fick hem mitt paket under kvällen när jag var hemma. På hemsidan hittar du ett brett sortiment av apoteksvaror till låga priser med snabba och trygga leveranser. Därför kommer jag fortsätta att shoppa därifrån för det blir mycket billigare och bekvämare. 

 

 

Hudvårdsprodukter

Mina senaste köp från apohem.se är bland annat hudvårdsprodukter från märket Eucerin. Det är en dagkräm och ett serum från samma serie och har även en ögonkräm. Just nu använder jag andra hudvårdsprodukter tills dom tar slut för att sedan börja med dessa. Har tidigare använt produkterna och vet att min hy gillar dom. 

 

 

Är så beroende av Carmex läppbalsam och då fick några stycken följa med i beställningen. Har en på jobbet, en vid sängen och en i jackfickan. Därför kan jag inte ha för många av dom. 

 

 

Kosttillskott

Vitaminer och mineraler ser jag till att alltid ha hemma. Gillar sortimentet hos apohem då det finns hur mycket som helst. Både för vuxna och barn.

Kosttillskott för hår och naglar som är veganska tuggbjörnar med hallonsmak. VitaYummy Hair & Nails är jag nyfiken på att testa någon gång.

Till dom små så gillar jag dessa multivitaminer från Monkids. Tuggtabletterna smakar hallon och är formade till små apor. Varje tablett innehåller 10 vitaminer och extra D-vitamin.

Förr tog jag Omega-3 regelbundet men nu var det ett tag sedan sist. Jag är så dålig på att äta fisk och behöver säkert extra fiskolja. Det är ändå bra för funktionen i hjärnan, hjärtat och ögonen.

Men sedan till något mer ytligt men våren närmar sig och behöver fräscha upp mitt glow. Dessa VitaYummy Tan och Glow-vitaminer bibehåller en solkysst hudton året runt. Varför har jag inte tänkt på det tidigare? Tabletterna är små gummibjörnar som smakar tropisk frukt med en saftig smak. Förutom att behålla sommarglöden så bidrar vitaminerna med viktiga saker till det inre.

Något som du kan läsa mer om på apotea.se där det finns mycket bra information om vardera produkt. Något som jag tycker är viktigt när jag besöker en hemsida. Det är också viktigt att få veta vad allt innehåller och vad allt är bra för.

 

//PUSS

 

One comment on “Apohem – Ett nätapotek”

  1. Jag shoppar nästan alltid på nätet, så mycket skönare än att trängas i butiker 🙂 Håller med, alltid bra med flera läppbalsam. Speciellt ifall nån nån tappas bort *ler*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *