Personlig, Vardag

Aprilväder i juli

Vilket aprilväder det har varit dom senaste dagarna.

 

Igår tog jag en långpromenad mitt på dagen och då var det soligt och varmt. Men när jag kom hem så började det att regna. Någon timme senare spö regnade det rejält och så började det att åska. På kvällen blev det soligt igen så man vet aldrig hur vädret egentligen ska bli. Så detta luriga väder påminner lite om aprilväder fast dock utan snö.

 

 

Nu inväntas en veckas semester och det ska bli skönt att slippa vakna av en väckarklocka imorgon bitti. Har verkligen inte gjort ett skit den här helgen. Både lördag och söndag har sett typ likadana ut. Vaknat, druckit kaffe, tagit en långpromenad, ätit tacos och kollat på serier. Vilket har varit så skönt.

Men imorgon ska jag försöka att ta tag i något vettigare. Skulle vilja upptäcka nya platser men det är alldeles för varmt för längre utflykter. Har även sett att det har kommit en hel del blåbär men vill ge dom någon vecka till. För då kommer blåbären vara ännu större tack vare all regn. Ja det var allt för mig denna söndag och nu ska jag fortsätta att kolla på serier.

 

Önskar er alla en fortsatt härlig dag och vi ses senare mina finaste!

 

 

//PUSS