Vardag

Enda nackdelen med sommartider

Vilken härlig förmiddag vi hade igår.

Strålande sol och dessutom var det väldigt varmt. Behövde ingen jacka under promenaden utan det räckte med en hoodie. Men efter lunch började det att mulna på och sedan var det inte alls lika skönt ute. Vilken tur att vi hann ut innan vädret vände. Igår hade jag tänkt hinna med väldigt mycket men tiden bara rann iväg. Därför har jag kvar några måsten som ska göras idag och det är inte hela värden. 

 

 

God morgon finisar!

Igår köpte jag hem cashewnötter med havssalt som jag älskar och choco cheez som är helt nytt för mig. Smaken av sött och salt på samma gång kan vara gott och därför ville jag testa på. Om det var gott? Ja det var jättegott och beroendeframkallande.

 

Earth Hour

Igår kväll var det även Earth Hour då alla lampor ska släckas i en timme. Av någon anledning fick jag för mig att det var mellan 19:30-20:30. Blev irriterad på alla grannar som inte hade släckt sina lampor men kom på en halvtimme senare att det är mellan klockan 20:30-21:30. Då lät jag mina lampor vara så istället hade jag släckta lampor i två timmar istället för en. Hade en massa tända ljus och det är alltid mysigt. Men ingen i mitt område hade koll på att det var Earth Hour för alla andras lampor lös hela den timmen.

Nu ska jag ta tag i den här dagen och fortsätta med saker som jag inte hann med igår. Inatt flyttades klockan fram en timme som gjorde att en hel timme redan har förlorats. Det är den enda nackdelen med sommartider och hoppas inte att det blir svårt att somna ikväll.

Men nu önskar jag er alla en härlig dag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS