Dansa i neon

 Neonfärger fortsätter att vara hett till våren och det gillar jag.

Har alltid varit feg med färgstarka färger och speciellt neon. Men har bestämt mig för att utmana mig själv och börjar med att satsa på mindre detaljer. Som ett bälte, örhängen eller en hårsnodd. Skulle kunna tänka mig ett par sneakers med någon stänk av neonfärger.

Här får ni se några saker som jag har just nu i neonfärger. 

 

 

Här är ser ni ett bälte med en orm som dekoration. Riktigt cool och den skulle vara läcker att bära ovanför en svart kavaj eller en klänning. 

 

 

Här har jag samlat ihop sakerna på en bricka där ni ser ett par örhängen, nyckelband, bältet och hårsnoddar. Örhängena är däremot mer färgstarka i verkligheten för på bilderna ser dom mer mörkgula ut.

 

 

Nyckelbandet ska jag börja använda på jobbet för min gamla börjar bli sliten. Brukar låta bandet hänga runt halsen medan nycklarna ligger i en ficka vid bröstet. Då kanske det skulle vara snyggt att matcha bandet med örhängena eller en hårsnodd i samma färg. Jag tillbringar ändå nästan hela mitt liv på jobbet och även där kan jag se lite coolare ut. Iallafall när jag känner för det. Nu säger jag hej hej till neonfärger!

 

//PUSS

19 comments / Add your comment below

  1. Jag har tränings sockor i neon – ingen risk att man inte hittar sockorna då 😁Egentligen gillar jag nog inte neonfärger, men just på träningskläder tycker jag det är helt okej – man behöver den där lilla extra färgklicken för att få upp motivationen 😊 Hoppas du får en riktigt fin tisdag vännen! Kramar 💖

  2. Jag tyckte redan förra sommaren att neon var coolt och köpte mig en neongrön tischa som jag använde ett par gånger. Nästa gång jag ska till min nageltjej är jag sugen på neonfärger. Kör hårt med alla härliga lysande färger.

  3. Jag hatar neon, men jag tror det är för att jag är en sån tråkig person som bara bor i svart och beige xD Dock har mina sommarklänningar mycket färg så det är väl ett litet plus 😉

  4. gillar den rosa o min gult =) gillar ju inte massa sånt me färg men faktiskt så gillar ja de där neon ändå
    min son hade neon grön i sitt rum ett tag eller ja svart vit o neon 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.