Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Intressant med historia

God morgon denna lördag morgon.

Eller nu börjar det bli förmiddag och hann inte kika in här fören nu. Har druckit kaffe, ätit frukost och pluggat om medeltiden med sonen. Han har prov redan på måndag och jag själv tycker jag att det är kul att få repetera mig. Det är mycket som man glömmer bort genom åren och det är så intressant med Sveriges historia. 

 

En bild som jag la upp igår på min Instagram. @netti108 heter jag där.

 

Strålande sol

Idag vaknade vi av strålande sol och det blir man mycket piggare av. Dagens planer är bland annat en långpromenad och att njuta av vädret. I eftermiddag ska vi plugga lite mera och under kvällen blir det film som gårdagens fredagsmys. Annars ska vi ta dagen som den kommer utan stress och en massa måsten.

Önskar er alla en härlig dag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

14 comments / Add your comment below

  1. En liten pluggmorgon lät faktiskt himla mysigt! Själv sitter jag i soffan inbäddad i filtar och sippar kaffe, det är också en ganska nice lördagförmiddag 😀 Snart ska jag ut på balkongen, om värmen tar och drar på 🙂

  2. Håller med dig. Det är verkligen intressant med svensk historia. Älskar att besöka gamla slott ,hus och platser och läsa historien om dom. 🙂
    Vad fint du har det 🙂
    Kram <3

  3. Härligt att ni har sol, det hade vi en liten stund imorse sedan har det tyvärr varit molnigt. Hoppas solen kommer fram snart igen för i eftermiddag ska vi på lite utomhus kalas för min syster. Ha en mysig fortsatt lördag, kram!

  4. Så glad att du tyckte att det var kul att hjälpa din son med historien, det är intressant, vi har också super trevligt väder idag, det gör något med vårt sinne

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan