Skip to content
Inredning, Personlig

Det roliga med inredning

En blandad kompott från mitt hem

Här bjuder jag på några blandade bilder från mitt hem som har tagits under senaste tiden. Jag är verkligen tacksam över att inte har förhastat mig med vissa saker. Då syftar jag på att borra upp hyllor på väggarna och sätta upp tavlor. I min förra lägenhet var jag för snabb med besluten och ångrade mig efteråt. Samtidigt ville jag inte borra nya hål och valde att behålla mina val. 

 

 

Därför har jag fortfarande tomma väggar på vissa delar av lägenheten. Samtidigt är det också roligare att inte vara helt klar. För nya idéer dyker upp hela tiden i mitt huvud och då är det bara att köra på. Därför är inredning så himla kul och trivs bättre i det jag har idag än i förra lägenheten.

Jag ska gå igenom bilder från min förra bostad och jämföra med inredningen idag. Då kommer jag förmodligen se större skillnader. Självklart ska jag även visa bilderna för er när alla bilder är på plats.

Har ni också ångrat er någon gång med något i era hem?

 

//PUSS

9 comments on “Det roliga med inredning”

  1. Innan jag hittade de där spikarna som man klistrar fast gjorde jag lite olika onödiga hål för tavlor. Men jag gillar min lägenhet, har inte borrat ett enda hål för jag har markfasta och låga bokhyllor. Men jag trivs inte så bra i mitt hem, tycker det är för vitt och modernt och tycker att det är fult. Försöker fylla upp med mörka eller färgglada inredningsdetaljer, hehe.

  2. ibland är det bra att bo in sig lite och känna efter innan man förivrar sig. Smart att du gjorde det :). Du har så fint hemma. Underbara färger som smälter ihop perfekt.
    Kram

  3. Det är verkligen så kul med inredning! Vi flyttar nu i sommar och det ska bli så roligt att fixa iordning allt 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *