Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Vidriga män

Alltså det här med vissa män

Måste först tillägga att alla män är inte vidriga utan det finns många underbara i välden. Men igår kände jag mig totalt äcklad. Jag bestämde mig för att gå ut och lägga mig i solen för att få lite mer färg på kroppen.

Efter ungefär en timme dök en man upp med sitt lilla barn. Barnet gick mest runt och lekte för sig själv medan mannen iakttog mig. Först tänkte jag inte så mycket på det för jag var helt inne med att lyssna på en podd. Men vid flera tillfällen när jag öppnade ögonen så var han hela tiden i närheten av mig. På gården där jag brukar sola så finns det en avskild plats med träd och buskar runt omkring. Det är som en liten kulle och där finns även två bänkar som sitter ihop i ett bord. Efter en stund satt han på bänken med ansiktet mot mig. Då kände jag mig ännu mera obekväm och bestämde mig för att gå därifrån. När jag gick in i min port såg jag att han hade rest sig upp och kollade åt mitt håll.

 

Träning Archives - Netti Starby

 

Fy vad äckligt! Alltså våran utegård är ganska stor och det finns även en lekplats där. Ändå valde han att vara i närheten av mig medan hans barn lekte för sig själv. Då valde jag att istället gå ut på en promenad och herregud vilken huvudvärk jag fick av värmen. Men det gick över efter en liter vatten.

Då var denna helg slut och idag är det måndag och en helt ny vecka. Önskar er alla en härlig start på denna nya vecka och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

12 comments / Add your comment below

 1. Men fy vad obehagligt. Förstår att du valde att gå därifrån!
  Så härligt väder det varit i helgen. Vi får hoppas det håller i sig ett tag nu 🙂
  Kram

 2. Nej men fy vilken typ. Förstår att du blev illa till mods. En del har inga hämningar inte ens när dom har ett barn med sig, usch! Kram <3

 3. Men vilket äckel ,tur ändå han hade barnet där för annars jag i alla fall blivit livrädd, att du som kvinna ska behöva gå är så sjukt irreterande. kram

 4. Nämen åh vad äckligt… Sen att han hade sån fokus på dig när han var där med ett barn. Finns inget i historien som är ens LITE okej?

 5. Att bli iakttagen på det sättet är onekligen obehagligt.

  Svar: Tack så mycket för att du berömde mina tårtor och för att du uppmärksammade min födelsedag.

  Kram

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan