Inredning som gör att rummen känns större

Om du bor litet dras du säkert med förvaringsproblem.

I små utrymmen kan det vara svårt att hitta plats för att förvara saker. Det är alltid en bra idé att rensa ut bland sakerna som man har där hemma. Varför inte anordna en loppis och sälja av saker som du själv inte har behov av eller användning för längre. På det viset får andra personer glädje av sakerna och du får mer plats över till dig själv och de saker som du verkligen vill ha. Men var ska du då göra av de saker som du i själva verket vill behålla? 

Packa om och flytta upp

Investera i att köpa snygga förvaringsboxar. i dessa kan du lägga ner de saker som du vill ha och inte vill göra dig av med. När du väl har packat ner de saker som du vill förvara kan du sätta upp hyllor nära taket. Se till att boxarna får plats på hyllan, så den inte sitter för nära taket. Genom att sätta upp hyllorna nära taket tar de ingen nämnvärd plats i rummet och synes för den sakens skull heller inte mycket. De flesta gäster hemma hos dig kommer förmodligen inte ens att lägga märke till att de finns där. 

Använd inte öppna hyllor och skåp

Prylar som står i hyllor kan snabbt göra att ett rum kan se väldigt stökigt ut, speciellt om det är ett mindre rum. Köp på grund av detta hellre skåp med dörrar eller små byråer. Istället för att låta dina prylar ligga framme kan du enkelt stoppa ner dem i lådorna i byrån. Det är dessutom smart om du har saker som du kanske inte vill att alla dina gäster ska se. Som ett klassiskt exempel i nattduksbordet kan det vara kondomer, g punkt vibrator eller en dildo. 

I badrummet har du kanske medicin eller krämer som du använder. Stoppa gärna undan dem i lådor och skåp, det får rummet att se renare ut och det man får inte intrycket av att det är stökigt lika fort.

Färger ger liv

Att måla och tapetsera med färger kan man enkelt tro endast hör till de stora husen och lägenheternas förmån, men det stämmer i själva verket inte. Små utrymmen kan kännas större om du får upp en snygg färg på väggarna. På grund av detta kan det vara all idé att tänka om när det kommer till vilka färger du använder sig av hemma. Istället för att måla vitt överallt kan du måla väggarna i färger och istället komplettera med ljusa möbler och textilier. Det gör nämligen också att ljuset kommer in genom fönstret.

 

//PUSS

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.