Nytt porslin

Nu har jag äntligen uppdaterat porslinet i köket.

Genom åren har både muggar och glas gått sönder eller blivit fula med missfärgningar. I veckan besökte jag Ikea då jag bland annat köpte nya glas och nya muggar. Måste visa för er dessa snygga muggar från serien Gladelig. Hade gärna köpt tallrikar, assietter och skålar i samma serie men tar det någon annan gång. Nu under hösten dricker jag mer te och varm choklad. Då blir dessa muggar perfekta för Instagram.

 

 

Uppdaterade även med nya handdukar i beiga färger. Har verkligen blivit besatt av beige för det är så fint tillsammans med allt det gråa.

 

 

Då är en ny vecka på ingång!

För mig blev det ett blogguppehåll under helgen samtidigt som bloggen hade tekniska problem. Ni som har försökt att komma in på min blogg under helgen har säkert märkt att det inte gick.

 

 

Har annars inte haft en sekund ledig för att sitta framför skärmen. Men har nu mera jobb framför mig och några spännande samarbeten. Ska även försöka att hinna träna två gånger på gymmet den här veckan. Förra veckan hann jag bara en gång. I helgen ska jag hitta på saker med barnen och sätta upp nya gardiner. Ser verkligen fram emot resultatet för det kommer bli så himla snyggt.

Men jag önskar er alla en härlig start på denna nya vecka och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

 

9 comments / Add your comment below

  1. Verkligen superfina muggar du shoppat. Ska lägga den serien på minnet. Ikea ståt nämligen på min lista i veckan för att fylla ljusförrådet. Ha en fin start på veckan.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.