Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Årets blossa 2021

Blossas årliga glögg

Jag kunde inte låta bli att köpa hem årets blossa för flaskan är så himla läcker. Fick väldigt snabbt idéer om hur jag ville fotografera flaskan. Då tillsammans med torkade apelsinskal, hela kanelstänger, russin och mandel. Även en söt liten glöggmugg i glas fick vara med på bilderna. Här kommer det en bildbomb och lite information.

 

 

Årets Blossa inspireras av smaker från Spaniens stad Valencia. Det är en vit starkvinsglögg som har en kryddig, söt smak med inslag av apelsin, kanel, ingefära, pomerans, kryddnejlika och kardemumma. Därför ville jag ha med apelsinskivor och kanelstänger på bilderna. 

 

 

Jag har ännu inte smakat på den men återkommer med recensioner när jag väl har gjort det.

 

 

Fy vad kallt det har blivit ute och blev inte ens svettig efter min promenad. Nu är mina händer iskalla och det ska bli skönt med en varm dusch.

Önskar er alla en fortsatt mysig kväll och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

5 comments / Add your comment below

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan