Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Nya tomtar till julen

Jag älskar tomtar

Något som jag inte kan få nog av och skulle egentligen inte köpa fler detta år. Men allt förändrades när jag och sonen besökte Rusta i lördags. Vi skulle ju bara köpa julbelysning. Men det blev självklart ännu mera än vad vi hade planerat. Häng med av våran shopping inne på Rusta som dessutom hade 20% rabatt på alla tomtar. Något som gjorde saken inte alls lättare. 

 

 

Två stycken tomtar hamnade ganska snabbt ner i varukorgen. 

 

 

Sonen hittade ganska snabbt en ny kompis men den följde inte med oss hem.

 

 

Haha kolla in ögonen på denna! Sonen försökte att ändra om ögonen till det normala men det gick inte. 

 

 

Men annars har Rusta väldigt mycket fina saker till jul. Nu kanske det här låter som ett samarbete men absolut är det här inget samarbete med Rusta. Men hade inte tackat nej till det om dom erbjöd sånt. 

 

 

Haha en till sötnos!

 

 

Efter våran vistelse inne på Rusta hämtade vi ut ett paket hos Mio och sedan åt vi lunch på Burger King innan vi gick hemåt.

 

 

Här är några av mina köp. Allt utom tomten med mössan och snögubben som kommer ifrån Mio så är det övriga från Rusta. 

 

 

Förutom våran shopping så har jag hunnit med en hel del under helgen. Men skulle behöva en dag till känner jag just nu. Tänker inte rabbla upp allt för det känns ointressant men nu ska jag ladda batterierna inför morgondagen. Det mest intressanta är min påbörjade projekt inom inredning inför jul och sånt som jag har fixat under helgen. Nästa helg är det första advent och då är inte banen hos mig. Därför ville jag hinna så mycket som möjligt under denna helg. Får visa er ännu mera från mina projekt i framtida inlägg här framöver i veckan.

Önskar er alla en härlig avslut av denna helg och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

13 comments / Add your comment below

  1. Tomtar, mmm det är ju snart Advent som du nämner och jul, 🎅🏻.. Tiden går så fort och vi m den, hinner vi m?
    Vill minnas din förkärlek till tomtar under tid jular, själv kommer jag inte pynta så mkt i år men uppskattar och tycker väldigt mkt om julhelgerna vilka är kalenderårets mest högtidliga. En högmässa antingen julottan ell juldgn ser jag som en strävan att prioritera och försöka gå på vilket har blivit rutin för mig.. Sedan har vi julbordet en ell flera är ju också ngt traditionsenligt som planeras in..
    Vilka fina bilder du lägger upp btw, du har ett särskilt öga för det.. Fotokollage liksom inredning passar du för, blir intr att se senare hur du julpyntar i år, 😋..
    Ser också fram emot nästa helg och 1;a Advent, skall baka m syster..

    Hoppas v börjar bra för dig, kramar om.. /🤗,..

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan