Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Är upprörd och något personligt

Min personliga almanacka

Åh nu har äntligen min personliga almanacka landat hos mig. Det är inför år 2022 och är så taggad inför nya året. Måste tillägga att det här är inget samarbete utan jag brukar beställa från personligalmanacka.se varje år. För att deras design är så himla fina och fastnar alltid för deras senaste teman som landar i årets slut. Självklart kan man även välja ett eget foto från sitt fotoarkiv. Sedan väljer man hur namnet ska stå och jag väljer alltid bara mitt efternamn. Eftersom mitt som är Starby är ändå ovanligt. Jag ska berätta mer om almanackan i ett annat inlägg och visa ännu mera bilder. 

 

 

Fan nu är jag upprörd!

Var nyss nere i förrådet för att hämta all julbelysning. Men hittar inte en ljusslinga med droppande istappar som jag hade på balkongen förra året. Hade ju inbrott i mitt förråd i början av förra året och då kanske den blev stulen. Vill verkligen få upp all belysning i helgen men nu får viss belysning vänta till jag köper nytt. Ska nu googla efter ljusslingor och funderar på att beställa något annat ifall jag hittar istapparna. För det känns annars onödigt att ha två exakt likadana.

Resten av kvällen ska spenderas i soffan med barnen då det blir fredagsmys. Något som jag har längtat efter hela dagen. Men önskar er alla en mysig kväll och vi ses senare mina finaste. 

 

//PUSS

11 comments / Add your comment below

  1. Usch vad jobbigt att folk inte kan skilja på ”mitt och ditt”. Förstår att du vill få upp allt så snart som möjligt. Hoppas du hittar en ny du gillar!

  2. Den almanackan är riktigt fin =)… behöver en stor almanacka så man få plats mkt text å planer! Nästa år kommer det åka av för mig med fackliga så då behövs det plats *S*

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan