Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Julbelysning

Julbelysning på balkongen och i vardagsrummet.

Jag hängde upp julbelysning redan förra helgen men kopplade in timer i söndags. Så nu lyser allt vissa tider under dygnet. Vill att det ska lysa när jag kommer hem från jobbet då det redan är mörkt ute. Tycker också att det är så mysigt på morgonen om det lyser när man kliver ur sängen. Sedan behöver det inte lysa under natten och under dagen.

Men nu ska jag visa för er om hur det ser ut.

 

 

På balkongen hänger det tre stycken stjärnor och en ljusslinga. Förra året hade jag den vita stjärnan i köksfönstret. Men den var bara i vägen när jag behövde öppna fönstret. Därför får den istället hänga på balkongen för köksfönstret är mot balkongen.  

 

 

I vardagsrummet hänger det en ljusgardin som är lika lång som gardinerna. 

 

 

Såhär ser det ut när man tittar från utsidan. Jag bor på andra våningen och ni ser vardagsrumsfönstret till vänster och från balkongen till höger.

Jag älskar julbelysning och det är så fint när alla sätter upp sitt. När jag går hem från jobbet så brukar jag spana in andras julbelysning. Mina grannar i min trappuppgång är bara män och dom verkar inte så intresserade av att pynta. Det var likadant förra året.

Nu får ni räkna med mycket jul i mina inlägg här framöver. Har så mycket att visa för er men ska försöka att variera lite emellanåt. 

 

//PUSS

6 comments / Add your comment below

  1. Vad fint du fixat. Det är så mysigt med julbelysning och det mesta kring julen. Men vissa år är jag som dina grannar – helt ointresserad att fixa sånt hos mig. Men strosar gärna runt i stan och bara njuter av pyntet där 😉

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan