Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Första advent

Nu har jag plockat fram adventsljusstaken.

Använder samma ljusstake från förra året med dekorerade lite annorlunda. Minns att jag hade en sådan tur när jag köpte den förra året. Letade som en galning efter den inne på Åhlens och enligt personalen var den helt slutsåld. Men av en slump hittade jag en bakom några prylar på klädavdelningen. Då måste någon ha gömt den där och vilken tur att jag hittade den. 

 

 

I år blandade jag med både grön- och vitmossa. Förra året hade jag vanliga klassiska stearinljus men hittade dessa snygga inne på Rusta.  

 

 

Idag blir det ingen adventsfika för barnen är inte hos mig. Men vi ska ta igen det nästa helg och då ska vi fika både på lördag och söndag. En kompis kanske dyker upp hos mig lite senare och då blir det lite glögg. Ja årets första glögg och då blir det invigning för mina nya söta glöggmuggar. Har ni redan druckit glögg? Igår lagade jag en jättegod korvstroganoff som även blir middag till ikväll.

Nu ska jag koppla in timer till utebelysningen och ska visa bilder på det förmodligen redan imorgon. Men önskar er alla en mysig första advent och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

8 comments / Add your comment below

  1. Fint du gjort! Fyllde min med mossa och några kottar igår och köpte apelsiner, men hann tyvärr inte torka dom. Det får jag göra så fort jag får en liten ledig stund över 🙂 Hoppas du har en mysig söndag! KRAM!

  2. ibland kan de ju ångra sej o lägga den en annastans. ville köpa ett speciellt kuddfodral någon hade knölat ner det i en vas typ ha ha men gjorde inget ja tog den o fick tom lite rabatt ibland har man tur

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan