Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Vintern gör mig ful

Jag känner mig så himla ful

Igår tipsade jag om en ny ögonkräm som jag hoppas på bra resultat. För min hy förändras oerhört mycket när det blir flera minusgrader. Nu ska jag berätta lite närmare om varför jag känner mig så himla ful under vinterhalvåret.

 

Netti Starby - Sida 20 av 389 - En lifestyle blogg med inriktning mode, inredning och skönhet.

En bild från innan eländet.

 

Vi börjar med min hy.

– Jag får alltid munsår vid mungiporna och det gör både ont och ser för jävligt ut. Det som lindrar det mest är Carmex men kommer ändå inte undan det helt och hållet.

– Huden runt mina ögon blir torrare och ser mer rynkig ut. Därför satsar jag högt både på ögonserum och ögonkrämer.

– Jag är totalt blek och fräknarna är nästan borta. Något som får mig att känna sig ofräsch. Men vill inte sola solarium och brun utan sol framhäver inga fräknar. Så min bleka hy får jag stå ut med och istället lägga till extra rouge.

– Mina ögon ser trötta ut hela tiden. Jag vet att det beror på att jag inte vistas i solen varje dag. Solsken mot ansiktet får alltid mina ögon att se piggare ut och det räcker inte med två dagar i veckan. Tyvärr skiner inte solen varje helg så ibland kan det ta veckor innan jag vistas i solen under vinterhalvåret.

– I år har jag fått mer utslag i ansiktet. Det ser mer ut som små blåsor än finnar. Vet inte om min hy fick en chock av den plötsliga kylan men jobbar just nu på problemet. Ska börja använda mer ansiktsmasker och använda fetare krämer.

 

Veckans sämsta och veckans bästa! - Netti Starby

Här har jag fräknar och gyllenbrun hy.

 

Därför känner jag mig så himla ful!

För från en härlig sommar med en perfekt hy, pigga ögon, fräknar, lite solbränna och inga sår vid mungiporna. Så ser jag nu helt för jävlig ut. Nu ska man stå ut med det här i flera månader till.

Förutom min förändrande hy så gillar jag inte att pälsa på mig en massa kläder. Tjocka byxor, tunga vinterskor, mössa, vantar, halsduk och en stor, tung jacka på det. Det tar tid att få på sig allt och lika lång tid att få av sig allt.

Det enda som är bra med vintern är julen, levande ljus, mysiga kvällar och sedan vill jag få tillbaka sommar och sol. Ja det var bara några punkter som jag ville dela med mig från mitt hjärta under denna stund. 

 

//PUSS

9 comments / Add your comment below

 1. Vad trist att du känner så! Men är ju verkligen att man blir så blek, och jag använder faktiskt lite brun utan sol även på vintern för annars känner jag mig oerhört vit 😉 KRAM!

 2. Förstår din känsla för känner exakt så på vintern. Blir torr överallt inget känns bra och man känner sig bara gigantisk i alla vinterkläder! Men glöm inte bort att även fast man har sämre perioder så är det bara dina egna tankar som spökar absolut ingen annan tycker du är ful för det är du verkligen inte! ❤️

 3. Vad tråkigt att känna så men jag tror många gör det under vinterhalvåret. Själv känner jag mig ful året runt haha 🙂
  Dock tycker jag att du alltid är fin kram <3

 4. Visst är det tråkigt att känna så, Du är fin alla årstider men jag vet det hjälper inte att höra, man vill ha sommarlooken året om usch känner precis samma och även mina händer ser typ bleka o skrynkliga ut nu,och alla kläder som ska på som dessutom är så himla osköna nää sommarklänning o sneakers e min melodi, kram

 5. jag känner mig också alltid äldre i hyn så fort det blir torrt utomhus. En sak som hjälper mig är den klassiska Helosan salvan, den är fet och kladdig så den använder jag inför natten runt munnen.

 6. Du är inte ful 🤍
  Men jag känner igen mig i det där. Oavsett hur mycket jag återfuktar så känns min hud stram och det svider under ögonen och jag är röd i hela ansiktet. Använder brun utan sol droppar för att inte se så blek ut, men resten känns omöjligt. Nyss klickat hem ny ögonkräm och dagkräm och hoppas att det på nåt sätt ska rädda min stackars hud.

 7. Tycker inte alls du ser ful ut. Men känner verkligen igen känslan du beskriver. Mine mörka ringar ser helt förfärliga ut under vintern, typ svarta nästan, haha! <3

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan