Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Mina söta Jultomtar

Älskade Jultomtar

Jag personligen gillar inte jultomtar med ansikten utan föredrar nästomtar. Det finns så många söta tomtar och köpte ett gäng förra året. I år har jag köpt fyra nya och därför har jag nu en hel del. Kunde inte låta bli att hämta tomtarna från förrådet i lördags och nu ska ni få se mina sötnosar. 

 

 

Dessa tre är nya för i år.

 

 

Den fjärde nya tomten blev till min son. En rockig tomte som han ville ha när vi var inne på Rusta. 

 

 

Här är några till som jag ställde i samma hörna.

 

 

Åh dessa två är ju för söta.

 

 

Några tomtar i köket.

 

 

Två söta ljuslyktor som föreställer tomtar.

 

 

Lilla Rudolf har varit saknad och han fick också följa med upp till lägenheten.

I helgen ska det bli ännu mera julpyssel i hemmet. Förutom det så ska vi även iväg på något annat skoj som då har premiär. Berättar mer om det när vi har varit där. Äntligen är det fredag imorgon och ser fram emot denna helg med mina barn.

Önskar er alla en mysig torsdag kväll och vi ses senare mina finaste! 

 

//PUSS

14 comments / Add your comment below

  1. Nästomtar är bäst, så himla fina 🙂 Jag har haft en, men i år vet jag inte var de har tagit vägen någon av dem!

    svar: Men snäääälla, nu gråter jag ju nästan en skvätt! Tusen tack kära du. Den här gången har jag valt mitt för och efternamn fast i kortare version, så det känns jättebra att stanna på den här adressen, även om det nu fick bli en .com! Men jag är jätteglad åt att fortsätta blogga, och ärligt och personligt igen 😀

  2. Så många fina tomtar du har. Jag hade lite svårt för nästomtar förut men jag har vant mig och tycker dom är finare än vanliga nu kram <3

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan