Shopping

Selfie-light till iPhone

 
Jag har glömt bort att visa er mitt LED-skal till min iPhone som självklart är rosa.
 
 
 
Nu kan jag fota de perfekta selfiebilderna i mörkret haha. Nä men det kan vara en kul grej och speciellt när det gäller snapchat på kvällarna.
 
 
Skalet har dubbla led-rör på varje sida för bästa belysningen och man tänder med knappen på baksidan. Även en laddare medföljer eftersom den är laddningsbar. Jag lovar att jag inte sponsrar fyndiq.se men detta skal kommer därifrån precis som mitt mobilfodral som jag visade för er förra veckan. 
 
Just nu sitter jag i soffan med datorn i knät och funderar på att hoppa in i duschen. Jag känner mig lite frusen så det vore skönt med en lång och varm dusch. Alldeles nyss såg jag ett avsnitt av serien Skam säsong 3 medan jag åt middag och så brukar jag göra när barnen inte är hos mig. Hoppas att jag hinner se klart på alla avsnitt den här veckan men det tror jag inte blir några problem haha.
 
Ha en fin onsdagkväll och vi ses lite senare mina sötnosar!
 
 
//PUSS