Iphone makeover

 Min telefon fick sig en makeover här om dagen då skyddet på framsidan byttes ut. Jag brukar beställa skärmskydd i glas från fyndiq.se där det är väldigt bra priser samt brett sortiment på dem. Eftersom jag är en väldigt klantig person som tappar telefonen väldigt ofta hade förra skyddet börjat spricka längst sidorna men nu ser telefonen som ny ut igen.
 
 
 
Jag passade på att även byta ut mobilskalet till något fint som passar till våren. Detta skal är i plast och kommer också från fyndiq.se.
 
En annan grej!
Nu har det äntligen dykt upp större lägenheter som jag har sökt då det är tre stycken i ett nybyggt område och en som tyvärr ligger granne med barnens fars nya fruntimmer. Eftersom jag är desperat efter en större lägenhet tar jag vad som helst som ligger nära ungarnas skola så nu är det bara att vänta och se. Men eftersom barnens far är ofta hos henne kan det vara en fördel om jag skulle bo där så att vi lättare kan träffas när det behövs.
Vi har ju liksom bara våra pratstunder hemma hos mig varje söndag och vi har verkligen mycket att prata om varje gång. Trots allt som har hänt är vi ändå väldigt nära goda vänner och sist kramades vi också och det är viktigt för barnen att de ser att vi har en bra relation. 
 
 
/PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. jättefint, och vad skönt att ni är goda vänner 🙂
    sv: Ja, inte alla dagar man får en sparbössa för 800 spänn liksom. I am very happy!

  2. Ååh vad fint de va! Funderar själv på att köpa skal så min mobil inte går sönder för jag är verkligen såå klantig och tappar den varje dag typiskt mig! haha

  3. Det är så himla bra att ni kan ha en god relation till varandra fortfarande. 😀 Det underlättar ju för dina barn. Jag har inte egna men kan relatera i egenskap av dotter. Mina föräldrar gick isär när jag var 1,5 så min uppväxt var liksom det här varannnan helg krånglet. Dock så bråkade aldrig mamma och pappa – så vi led aldrig riktigt av att dom separerade.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.