Vardag

Iphone makeover

 Min telefon fick sig en makeover här om dagen då skyddet på framsidan byttes ut. Jag brukar beställa skärmskydd i glas från fyndiq.se där det är väldigt bra priser samt brett sortiment på dem. Eftersom jag är en väldigt klantig person som tappar telefonen väldigt ofta hade förra skyddet börjat spricka längst sidorna men nu ser telefonen som ny ut igen.
 
 
 
Jag passade på att även byta ut mobilskalet till något fint som passar till våren. Detta skal är i plast och kommer också från fyndiq.se.
 
En annan grej!
Nu har det äntligen dykt upp större lägenheter som jag har sökt då det är tre stycken i ett nybyggt område och en som tyvärr ligger granne med barnens fars nya fruntimmer. Eftersom jag är desperat efter en större lägenhet tar jag vad som helst som ligger nära ungarnas skola så nu är det bara att vänta och se. Men eftersom barnens far är ofta hos henne kan det vara en fördel om jag skulle bo där så att vi lättare kan träffas när det behövs.
Vi har ju liksom bara våra pratstunder hemma hos mig varje söndag och vi har verkligen mycket att prata om varje gång. Trots allt som har hänt är vi ändå väldigt nära goda vänner och sist kramades vi också och det är viktigt för barnen att de ser att vi har en bra relation. 
 
 
/PUSS